Monday, October 25, 2010

hello!!

hmmm.... EXAM EXAM EXAM....
Boleh mental la... x lama lagi
korang boleh la jumpa aku kat tanjung rambutan.. hahaha
i'm seriously going crazy because of my add mathematics... aaarrrr.....
Lepas nie aku nak menghafal kitab biology pulak.. hahaha
sape nak join?? jom jom...
kita study sama-sama ek?? hehehe

u-kiss shut up MV

Thursday, September 23, 2010

Kira Kau Bukan Milikku

Kira hatimu bukan milikku,
Ku kan tetap disisimu,
Walau jauh berbatu,
Ku kan tetap setia menunggu hatimu,
Tuk menjemput diriku,
Terus menanti jawapan yang tak kan bisa
singgah dijiwamu,
Setiap memori yang ku kenang tanpa jemu,
Akan ku tanam bersama rasaku,
Walau cuma sedetik waktu,
Namun ia amat bermakna bagiku,
Kerna kau tak pernah cuba mengerti HATIKU...

Wednesday, September 22, 2010

hmmm.....

wei... aku nk post mv baru tapi broadband buat masalah... sory ar weii....tapi aku suka dong ho sangat-sangat sekarang nie... cuteeee.... cute kan???

Monday, September 20, 2010

arrr... Aku dh merenk...

Peminat k-pop di Singapura bagai hilang akal seketika apabila pusat beli-belah terkemuka di sana, Orchard Mall bagai ‘diserang’ susulan tiket untuk konsert Pop Night 2010 pada 23 oktober depan mulai dijual…
   Ratusan peminat dari dalam dan luar Singapura berkhemah sejak seminggu lalu semata- mata untuk mendapatkan tiket. Malah,apabila kaunter dibuka asakan keras mula berlaku dan antara mereka hamper dipijak…
  Antara artis yang akan membuat persembahan di konsert itu kelak ialah SNSD,Big Bang, FT Island, Infinite, SHINee and D-NA.(keratan dari akhbar metro 19 september 2010)

Bahagia gler sape yang dapat tiket tu… aku nak gak… bestnye… shinee mesti nyanyi lagu Lucifer… bahagianye… min ho oppa,,, SARANGHAE…. HAHA

Sunday, September 12, 2010

N!@T H@T!

Tahun nie,, aku banyak sangat buat salah… banyak sangat2… aku tak tau la aku nie wajar dimaafkan atau tak… yang pasti aku dah mintak maaf dengan semua orang… hmmm… kakak aku pulak hidup bahagia sangat… kadang2 aku terfikir jugak… kenape aku tak boleh hidup bahagia macam orang lain?? Adakah kerna aku nie tak macam perempuan cantik yang lain ke?? Or aku nie kekurangan sangat… aku nie bukan nak semua orang suka aku… cukup la sekadar orang memahami aku yang sebenarnye… cukup la sekadar orang tak mengejek fizikal aku… aku sedar aku nie tak secantik bidadari duniawi yang menjadi idaman setiap orang… tapi aku jugak punya perasaan yang boleh terusik seandainye hati menyukai… hmmm… ntah la… namun aku mengerti suatu perkara,, aku masih punya harga diri yang kukuh di jiwa… satu-satunya harta yang paling disayangi… hmm… di bulan syawal nie… aku pohon sejuta kemaafan andai lidah terlanjur b’bicara dan hati silap mentafsir… sesungguh nye aku hanya hamba ALLAH yang biasa dan tak kan lepas dari salah dan dosa…

Saturday, September 4, 2010

c!nta !n!...

Kiranya cinta datang lagi,
Hati ini b'debat sepi,
Ditemani lara setiap memori,
Terkenang kasih ku dulu
yg tak bisa kembali,
Kerdil jiwaku menerima sayangmu
yang b'putik buat diri ini,
Pungguk yang merindu ibarat aku yang menangisi,
Menangisi cinta pertama ku
yang b'ubah janji,
Ketakutan itu hanya kerna
ku cuba mencintai,
Sekeping hati yang setia menunggu
kumenerima hakikat ini...


saranghae....
Khas buat somebody.... :)

Monday, August 30, 2010

another my fav mv....

video

my cous!n...

smlm aku balik kampung... nk bukak posa rmai2 la katakan... pas 2, masa pukul 6 petang cm 2 arr,, cousin aku balik nangis2 kt aku... aku punya la tanya nape die nangis... rupanye accident... die jatuh dalam sungai... kesian gler.. nasib la die x luka... kalo x, 4 sure aku cari si bedebah yang langgar cousin aku 2... kesian glerr... lepas bukak posa tros demam.. kesian glerrrrr... aku rasa cm nk pegi attack je bedebah 2... tp,ingat2 balik, dh la posa.. x baik gaduh2... hehe... so, pendam je la... hehe...

Saturday, August 28, 2010

b@l!k k@mpunggg...

yeahh... balik kmpg.. online guna laptop cousin je.. so,mv 2 cam ne?? best?? bagi arr cadangan mv terbaik.. nanti aku postkn untuk korang... ok??

Monday, August 23, 2010

BERITA TERGEMPAR

Kim Hyung Jun akan adakan private FAN MEETING kat malaysia.. 28/8/2010 nie... Start pukul 2.30pm-5pm.. Dekat KLCC PLENARY HALL.. Sesiapa yang berminat tonton la 8tvnitelive setiap sabtu pukul 12.45am-1am...Aku EXCITED giler tp apa leh buat.. Mak aku tak kasi pegi ar... so,kalau ada sesiapa yang pegi tu, singgah2 la blog nie untuk bagitau how's the fan meeting.. ok??

NEWS FROM ME...

-Pn. Suyati telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki.. So,cikgu untuk BM tak dak.. hehe..
-Prefect akan adakan jamuan pada 23/9/2010 di Flamingo Hotel.. The theme is traditional for form4 and untuk form 2,3,5 aku tak ingat.. kekeke...
-30/8/2010 sambutan HARI KEMERDEKAAN peringkat sekolah... Ada pertandingan lagu patriotik.. 1 kelas kena ada 2 group and 1 group kena ada 8 orang..

SaRaNGhAe!!!

Oppa,did you know how i love you?? There are NO OTHER can take your place in my heart.. You are so SPECIAL to me.. Although I'LL HURT MORE if I LOVE YOU,but it won't make me CHANGE my love.. I'm not a BAD GIRL.. Just,I'M GOING TO MEET YOU KNOW.. I was TIRED OF WAITING but you still not coming to me.. This LOVE LETTER make me BINGUEL BINGUEL to think.. I've say to you that I really love you AGAIN AND AGAIN and it's not a LIE.. If one day a lucky girl MARRY U,DON'T feel SORRY SORRY to me cause I've learn to leave WITHOUT YOU... SARANGHAE OPPA...

Tuesday, August 17, 2010

beg!n! story nye...

Aku gaduh dgn miss park coz die cakap yg aku ni suka sakit kan hati orang lain... entah la... erm,, die dh kata cm tu so aku pon amik keputusan untuk jauhkan diri... aku rasa lebih baik aku jauhkan diri daripada timbul pergaduhan yg lagi besar.... aku tak larat ar... letih sgt... aku cakap pon tak kan ubah pa pe pon... dorang mempersendakan soal aku dihalau dari kelas akaun.. sape tak sakit hati??? orang bodoh je yg tak dak perasaan... so,i better keep quiet... letih... dorang langsung tak faham aku... tak tau la...

Monday, August 16, 2010

my f!rst pOst

Erm,,nie my first post... tak tau nak ckp apa.. maybe nervous... hahaha... yela, dulu kongsi blog dengan kawan tapi disebabkan ada yang tak puas hati so aku tarik diri... so,this my own blog... kepada sesapa yang ada news pasal k-pop,boleh le kongsi dengan aku... aku tak mintak banyak... cukup la sekadar aku tau perkembang dorang... aku minat B2ST,SUJU,SHINEE,BIGBANG,UKISS, and banyak lagi arr... so,tolong beri tunjuk ajar ek.. kamsahamnida....

Tuesday, August 10, 2010