Monday, August 30, 2010

another my fav mv....

video

my cous!n...

smlm aku balik kampung... nk bukak posa rmai2 la katakan... pas 2, masa pukul 6 petang cm 2 arr,, cousin aku balik nangis2 kt aku... aku punya la tanya nape die nangis... rupanye accident... die jatuh dalam sungai... kesian gler.. nasib la die x luka... kalo x, 4 sure aku cari si bedebah yang langgar cousin aku 2... kesian glerr... lepas bukak posa tros demam.. kesian glerrrrr... aku rasa cm nk pegi attack je bedebah 2... tp,ingat2 balik, dh la posa.. x baik gaduh2... hehe... so, pendam je la... hehe...

Saturday, August 28, 2010

b@l!k k@mpunggg...

yeahh... balik kmpg.. online guna laptop cousin je.. so,mv 2 cam ne?? best?? bagi arr cadangan mv terbaik.. nanti aku postkn untuk korang... ok??

Monday, August 23, 2010

BERITA TERGEMPAR

Kim Hyung Jun akan adakan private FAN MEETING kat malaysia.. 28/8/2010 nie... Start pukul 2.30pm-5pm.. Dekat KLCC PLENARY HALL.. Sesiapa yang berminat tonton la 8tvnitelive setiap sabtu pukul 12.45am-1am...Aku EXCITED giler tp apa leh buat.. Mak aku tak kasi pegi ar... so,kalau ada sesiapa yang pegi tu, singgah2 la blog nie untuk bagitau how's the fan meeting.. ok??

NEWS FROM ME...

-Pn. Suyati telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki.. So,cikgu untuk BM tak dak.. hehe..
-Prefect akan adakan jamuan pada 23/9/2010 di Flamingo Hotel.. The theme is traditional for form4 and untuk form 2,3,5 aku tak ingat.. kekeke...
-30/8/2010 sambutan HARI KEMERDEKAAN peringkat sekolah... Ada pertandingan lagu patriotik.. 1 kelas kena ada 2 group and 1 group kena ada 8 orang..

SaRaNGhAe!!!

Oppa,did you know how i love you?? There are NO OTHER can take your place in my heart.. You are so SPECIAL to me.. Although I'LL HURT MORE if I LOVE YOU,but it won't make me CHANGE my love.. I'm not a BAD GIRL.. Just,I'M GOING TO MEET YOU KNOW.. I was TIRED OF WAITING but you still not coming to me.. This LOVE LETTER make me BINGUEL BINGUEL to think.. I've say to you that I really love you AGAIN AND AGAIN and it's not a LIE.. If one day a lucky girl MARRY U,DON'T feel SORRY SORRY to me cause I've learn to leave WITHOUT YOU... SARANGHAE OPPA...

Tuesday, August 17, 2010

beg!n! story nye...

Aku gaduh dgn miss park coz die cakap yg aku ni suka sakit kan hati orang lain... entah la... erm,, die dh kata cm tu so aku pon amik keputusan untuk jauhkan diri... aku rasa lebih baik aku jauhkan diri daripada timbul pergaduhan yg lagi besar.... aku tak larat ar... letih sgt... aku cakap pon tak kan ubah pa pe pon... dorang mempersendakan soal aku dihalau dari kelas akaun.. sape tak sakit hati??? orang bodoh je yg tak dak perasaan... so,i better keep quiet... letih... dorang langsung tak faham aku... tak tau la...

Monday, August 16, 2010

my f!rst pOst

Erm,,nie my first post... tak tau nak ckp apa.. maybe nervous... hahaha... yela, dulu kongsi blog dengan kawan tapi disebabkan ada yang tak puas hati so aku tarik diri... so,this my own blog... kepada sesapa yang ada news pasal k-pop,boleh le kongsi dengan aku... aku tak mintak banyak... cukup la sekadar aku tau perkembang dorang... aku minat B2ST,SUJU,SHINEE,BIGBANG,UKISS, and banyak lagi arr... so,tolong beri tunjuk ajar ek.. kamsahamnida....

Tuesday, August 10, 2010